maanantai 26. syyskuuta 2016

Love Me Do -ennakkofiiliksiä.

Viikonloppuna olisi nyt syksyn ensimmäiset häämessut. Koska rooli vetää osittain töihin, en pysty heittäytymään tänne ihan niin avoimen innoissani kuin muuten olisin. Ei siinä mitään, ei minua haittaa olla näytteilleasettajana, sillä aina tulee niitä hiljaisempia vaiheita päivästä, kun oikeasti voi karata vähäksi aikaa, käydä nuuskimassa osa messuja ja palata sitten takaisin.

Pienen jännäosuuden messuille tekee Vuoden Hääpukusuunnittelijan valinta, sillä satun olemaan kisassa mukana. Se on siis yksi etappi messujen varrella, pitäkäähän peukkuja!

Hääpaikka on plakkarissa ja catering sisältyy, joten niitä palveluja ei tarvita. Sen sijaan kakku on nyt sellainen juttu, jota ihan tosissaan lähden metsästämään. Messuilla onneksi melkein kaikilta saa maistiaisia ja pääsee makuhermoineen käsiksi siihen, mitä ehkä olisi tulossa. Maku on minulle kaikista tärkein asia, joten kieli edellä mennään. Vasta sen jälkeen tulee ulkonäkö, mutta ei sekään saa olla ihan perinteinen kermakakku (vaikka Jyrki haluaisikin mennä sillä. Hyi. Yök, Ei.)

Kukka-asioista ajattelin käydä myös keskustelemassa ja hakemassa vielä vinkkejä kutsupuolelle. Aika hyvä käry onkin jos siitä, mitä on tulossa, mutta jos sitä saisi vielä lisäideoita? Jyrki tarvitsisi myös kipeästi puvun. Ihan kunnon ja järkevän puvun. Messuilta voisi siitäkin saada sopivia suuntaviivoja.

Hääbloggaajien miittiin heräsin vasta vähän liian myöhään, enkä enää mahtunut mukaan. Se itse asiassa vähän kirvelee, sillä vaikka messuja tulee omalla kohdalla useammat joka vuosi, niin ei tule montaa kertaa niitä messuja ja miittejä, kun on itse morsian. Ei tämä minun maailmaani kaada, mutta olisin halunnut kerrankin olla mukana, kokea asiat siltä puolelta.

Toisin sanoen, tulkaa moikkaamaan minua Fitting Roomin osastolle! Olisi ihana nähdä muita bloggaajia ihan kasvotusten ja yhdistää blogien nimet ja kasvot.

2 kommenttia:

  1. No onpas kurjaa ettet mahtunut blogitapaamiseen! Mutta suunnataan sitten moikkaamaan sinua sinne messupuolelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Tervetuloa! Olisi tosi kiva nähdä muita bloggaajia ja lukijoita. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!