sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Plääh, ei huvita

Flunssaisena ei ole hehkein fiilis miettiä häitä tai oikeastaan mitään sen puoleen. Olen onnistunut kehittämään itselleni vähän hää-ähkyä. ja tympääntymistä Syyllisten nimiä en sano, mutta voin osoitella sormella facebookin hääryhmien ja Pinterestin suuntaan. Kaikki näyttää niin samanlaiselta ja tasapaksulta, että tökkii ja huolella. En ole oikein jaksanut blogaillakaan sen vuoksi.

Itse asiassa samasta tuli juteltua monen kollegan kanssa joulun alla. Tuntui, että aiemmin morsiuspareilla oli todella villejä ja hienoja ideoita, ihanan erilaisia hääjuhlia, mutta nyt kun meillä on enemmän ideamateriaalia, kuvia ja vinkkejä saatavilla, tasapäistymme hyvin samankaltaiseksi joukoksi. Kun töissä kysyy millaisia häitä on suunnitteilla, vastaukseksi saa vähän erilaiset juhlat! Sitten kun kysyy, millaiset nämä erilaiset juhlat ovat, kahdeksalla kymmenestä on melkein identtiset ideat ja valinnat. Moni tuttu kuvaaja on vähän huokaillut samaa.

Tieto kenties lisää tuskaa. Jos ei itse tekisi töitä hääalalla, ei osaisi murehtia moisesta. Minulla on penskasta saakka ollut rasittava piirre, joka vetää seinän eteen, jos joku on kovin suosittua. Kyse ei ole erikoisuudentavoittelusta, mutta jos jotain hypetetään liian paljon, se alkaa maistua välittömästi puulta. Ehkäpä pieni paasto kuvapalveluista ja vastaavista tekisi ihan hyvää.

Sen sijaan voisi keskittyä huomenna alkavaan työvuoteen ja tuleviin häämessuihin. Sopivan juhlapaikan löytäminen olisi ihan huippujuttu. Varsinkin, kun ratakiskosta jouduin vääntämään herralle, etten halua ottaa edes riskiä bridezillailun suhteen ja sitä olisi satavarmasti luvassa, jos pitäisi kovasti itse järjestää jotain. Ainakin se selvisi keskustelun lomassa, että kummatkin inhoavat askartelua kuollakseen. Ihanaa, ei tarvitse kummankaan pelätä näpertelytalkoita!

Meneepä tämä kiukuttelupostaukseksi, mutta menkööt. Jokaisella on huono päivä joskus. (Taustalla on tuskailua siitä, koska äidin remontti valmistuu ja muutto tapahtuisi. Mutsinsa kanssa- asumiskuvio alkaa enemmän kuin hiertää. Oma elämä, haluaisin sen kovasti takaisin. Olisiko liian paljon pyydetty?) Ehkä kivaan fiilikseen pääsisi takaisin messujen kautta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!