tiistai 25. elokuuta 2015

Tukkafiilistelyjä - jos tekisikin itse?

Jäin jumiin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan, kun kekkasin, että kaiken muun inspiraation lisäksi sieltähän voi löytää myös hiusjuttuja. Minulla on pitkät hiukset, kylläkin harmillisen ohuet, mutta jotain kivaa ja rentoa niihin haluaisin.

Kuvittelin pitkään, etten osaa itse tehdä niille juuri muuta kuin vetää ponnarille tai vääntää hiusnipsun kanssa pienen nutturan. Pari vuotta sitten otin kuitenkin härkää sarvista, öh paremminkin tukkaa latvoista ja ihan reteästi aloin kokeilemaan kaikenlaista. Kummasti päähän onnistuin vääntämään jos jotakin ja vähällä harjoittelulla tein sisareni superpitkiin ja paksuihin hiuksiin viimeisiä juhlakampauksia.

Pinterest

Pinterest

Olisi ihana voida pitää hiukset osittain auki vähän noiden kuvien tyyliin, mutta oma tukka on sen verran piikkisuora, että pelkään, ettei omat kyvyt (ja mönjät) riitä pitämään pientäkään kiharaa kurissa. Tiedän jo kokemuksesta, että jos ilmassa on pikkuisenkin kosteutta tai niska vähänkin hikoaa illan aikana, niin kutrit suoristuvat takuuvarmasti tunnin sisällä. Plääh. Herra kyllä aina muistaa mainita, miten kivalta näyttää jos tukka on auki, joten olisi kiva miellyttää toisenkin silmää tässä kohtaa.

Vaikka olisi kiva mennä jo hemmottelumielessä kampaajan käsiin, koska  tuntuu niin ihanalta, kun joku tekee hiuksille jotain, niin tässä on kuitenkin ihan oikea säästökohde, jota sietää harkita. Aloinkin keräämään omaan kansioon tutoriaaleja kivoista kampauksista, joten ei muuta kuin suoristusrauta ja kampa käteen ja vääntämään!

Pinterest

Pinterest


3 kommenttia:

  1. Hei! Valitsin sinun blogisi palkinnon saajaksi. Kurkkaa blogiini:

    http://miehensavaimo.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-palkinto-ja-uusia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos hurjasti! Täytyypä käydä heti nuuskimassa. Kyselyt ja listat ovat kyllä juttuja, joihin jään heti jumiin. Ihanaa, että tällaisia hyvänmielen palkintoja on!

      Poista
  2. Upeita kampauksia! Jotain tän tapaista oon aatellu.. Kiitos Liebster award:sta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!