sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Supersankarihäät nörteille

Olen vähän sitä mieltä, että jos otetaan bileisiin jokin teema, niin sitten se pitäisi toteuttaa nupit kaakossa kunnolla, eikä vähän vain ripotella vaikutteita sinne tai tänne. Jokuhan voisi pitää teemaa vaikka vähän outona ja täytyy varoa, ettei kukaan vain vahingossakaan käsitä väärin tai loukkaannu. (Insert irony here) Olen aina ollut sitä mieltä, että parempi överit kuin vajarit, ja sama pätee tässäkin.

Offbeat bridella oli ihan huikea juttu kahden nörtin supersankarihäistä. Taannoin pähkäilin kirkkohäiden pakkoa monella ja päädyin keskustelemaan ystäväni Lauran kanssa siitä, että onko kirkkohäiden haaveilu kuitenkin enemmänkin jokin lapsuuden haaveen ja ajatuksen täyttämistä. Entäpä, jos vihkijä olisikin joku lapsuuden sankari - tähän ehdotettiin Karvakuonojen Ransua tai Mustanaamiota.

Kuva Offbeat Bride

Kaiken tämän jälkeen löytyy pariskunta, jolla oli Batman vihkimässä. Batman! Kuinka siistiä! Ilahduin tästä niin paljon, että olen tainnut hehkuttaa aihetta pitkin ja poikin somen ihmeellistä maailmaa. Kuvittelin jo, miten huikealta seremonia on mahtanut kuulostaa, jos herra lepakkomies on hoitanut puheosuudet sillä hienon matalalla murinalla. Hihii!

Nörttiminäni hihkuu innosta, mutta samalla tulee huokaistua syvään. Olen mennyt pilaamaan tällaiset jutut itseltäni cosplayn, roolipelien ja keskiajan elävöityksen ihmeellisessä maailmassa. En osaa katsoa enää edes toistamiseen, jos joku tulee kadulla rooliasussa vastaan. Se on minusta aivan täysin normaalia, melkein arkista, ja tämänkaltainen juhlallisuus tuntuisi arkiselta niissä hulppeissa supersankariasuissakin. (Nauratti, sillä aika monella kaverilla on juuri samoja pukuja kuin jutun hääparilla, ja olen tainnut itsekin käydä festaripäivänä supersankariasuun verhoutuneena lähikaupassa, välittämättä pitkistä katseista lainkaan.)

Pidän näistä siis omassa elämässä kiinni, nautin niistä sellaisenaan ja häihin saa tulla jokin toinen juttu. Iloitsen kuitenkin hurjasti siitä, että joku toinen ottaa tämän niin avosylin vastaan ja saa rakennettua siitä juuri oikeanlaisen, omanlaisen juhlan itselleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!