keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen pukuinspiraatio

Aamulla työmatkalla istuessani selaan ja luen bloglovinin kautta hirmuista määrää eri blogeja. Rock´n Roll Briden puolella tuli vastaan ensimmäinen puku pitkiin, pitkiin aikoihin, jota minun piti katsoa toiseenkin kertaan ja kenties hieman huokaistakin.

Voi jumpe.


Minulla taitaa sittenkin olla vakava tilanne lentävien ötököiden kanssa. Tuo väri ei allekirjoittaneelle sopisi sitten lainkaan, ellen haluaisi imitoida tapettia ja häissä - no, olisin mieluummin jotain muuta. Silti ajatus jostain mukavan pehmeästä pastellisävystä olisi aika jees. Nuo mustat perhoset kyllä tekivät aika kivan säväyksen, koska en todellakaan halua ihan perinteistä kolttua.

Ääh, ja heti perään - näin päivän verran asiaa fiilisteltyäni - se tuttu epävarmuus nostaa päätään. Viehätynkö kuitenkin enemmän siitä, miten kaunis tuo punapäinen morsio on tuossa puvussa vai pitäisinkö siitä itse? Joka tapauksessa positiivista kuitenkin se, että tosiaan jäin katsomaan ja miettimään tätä pitkäksi aikaa. Kenties siinä voisi olla siemen jollekin sellaiselle, josta oikeasti pitäisin?



3 kommenttia:

  1. Huokailin tämän saman puvun perään, vaikken välttämättä itse pistäsisi tätä päälleni hääpäivänäni, rakastan tuota ideaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Itsekin pidempään mutustettuani ajatusta päädyin siihen, ettei puku ole kuitenkaan niin nappi kuin ensikohtaamisella. Näinköhän käy niin, että perhoset ja muut lentävät pörriäiset nousevatkin armottomaksi trendiksi vuoden, kahden sisään ja nämä ihastuksen kohteet ovatkin perussettiä kaikilla muillakin. :D Saa nähdä!

      Poista
    2. Uskon, että juuri näin käy :) Moensti kun ihastuu vaikka johonkin väriin, niin mitään tavaroita ja vaatteita ei saa siinä värissä koska se ei ole muotia ja kun jo itse vähän innostus laantuu niin sitten sitä tulee joka tuutista :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!