sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viltillä pihapuiden varjossa

Mietin karkaamista ja salahäitä, ja miten onnistuisin yhdistämään emännöinnin ja joukkojen ahdistukseni inhimillisellä tavalla yhteen. Jo aiemmin olin ajatellut, etten halua itse järjestää juuri mitään, koska tuo tuskainen olotila olisi väkisinkin läsnä, enkä halua tehdä sitä Jyrkille hääpäivänä. Herra on jo huomauttanut, että aina kun on tulossa vieraita käymään, olen hermostunut ja kireä. Ei olisi reilua tehdä tätä temppua sulhaselle. Sen takia joku muu saa tehdä suurimmat järjestelyt.

Karkaan tänne. Kuva pinterest

Niin possu en myöskään ole, että jättäisin järjestelypuolta perheen tai ystävien käsiin. Ei olisi reilua sekään. Joten ns. valmispaketti häiden suhteen vaikkapa ihan ravintolahäiden muodossa voisi olla aika mukava vaihtoehto. Harmi vain, että tällöin hinnat pysyttelevät sellaisissa lukemissa, ettei minulla taida olla mahdollisuutta tavoittaa sellaista juhlaa kuin haaveilisin.

Mikä eteen? Salahäiden lisäksi mietin, voisiko joku vähän matalamman kynnyksen (lue: järjestämisen) juttu tulla kyseeseen ja sitten se iski, kun fiilistelin, miten kohta pääsee taas pihalle istumaan omppupuista ripustettavien kynttilälyhtyjen alle. Tattaraaa! Picnic häät!

Jotain helppoa syötävää, vilttejä nurmikolle, kynttilälyhtyjä, rentoa meininkiä ja fiilistelyä. Oi joo! Nyt menee innostumisen puolelle. 

Ahhahaa, ja nyt tajusin, että tällä teemalla ne perhosetkin saattaisivat oikeasti olla osa juhlapäivää. (Melkein tuli teet nenästä, kun tajusin tämän.)

Kuva Pinterest

Kuva Pinterest

Kuva Pinterest

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tähän asti olen vain hieman kohotellut morsianten pinterest-intoiluille kulmiani, mutta mitä ihmettä. Jouduin itsekin samaan liemeen! :D Jotenkin huomaan kliksuttelevani kuvia ilta toisensa perästä. Mitämitämitä?

      Vakavissaan; en oikeasti halua olla mitään persnaama ja tehdä tärkeiden ihmisteni fiiliksiä tuskastuneeksi takiani. Parempi oikeasti keksiä jotain omaa järjestelykireyttäni neutralisoivaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!